About me

Είμαι η Όλγα! Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη και είμαι μαμά ενός μικρού αγοριού…
Αγαπώ πολύ το σπίτι, τη Μουσική, το πιάνο μου, το κρασί και τους φίλους μου. Σπούδασα και δίδαξα Διακόσμηση, στην πορεία έκανα στροφή στο εμπόριο, από εκεί στο χειροποίητο και τώρα και στο γράψιμο. Τον τελευταίο καιρό νιώθω οτι μου ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και ευχαριστώ όσους με παρακίνησαν να δω πιο καθαρά κάποια κομμάτια μέσα μου!

Η τεχνολογία δεν είναι το δυνατό μου σημείο, είμαι όμως πολύ οργανωτική έως και συγκεντρωτική και έμαθα να βγαίνω μπροστά και να μιλάω. Απεχθάνομαι τα κλισέ και λατρεύω τους ανθρώπους με γνήσιο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είμαι Ζυγός, συναισθηματική αλλά και πρακτική, αγαπώ δύσκολα αλλά δυνατά και με πάθος,  παίρνω αποφάσεις εύκολα και με σιγουριά (ναι, ωστόσο έχω κάνει και κάποια λάθη!).

Δίνομαι ολοκληρωτικά σε ότι αναλάβω και νιώθω συχνά ευγνωμοσύνη … Δίνω το βασίλειό μου τόσο για λαμπερές δεξιώσεις με ψηλά τακούνια όσο και για πικνικ στο γρασίδι! Συχνά χαρακτηρίζομαι αιρετική, καυστική και ανατρεπτική και ομολογώ οτι μου αρέσει γιατί είναι πηγαίο και αυθόρμητο. Όταν μάλιστα είμαι σε ένταση – κάθε είδους – είμαι πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική!
Από τον Οκτώβριο του 2012 γράφω στο Μικροί Μεγάλοι, κι αυτό ήταν η αφορμή να ωριμάσει η ιδέα και να στηθεί τελικά αυτό το blog!

Καλώς ήρθατε!!!

Σχολιάστε